Coaching & udvikling

”At rejse er at leve”. Sådan skrev H.C. Andersen. Han har ret – også når det handler om personlig udvikling og ønsket om at flytte sig mentalt.

Vi har stærke værktøjerbl.a. som internationalt certificeret coach (ICC), så du kan føle dig i trygge hænder i et udviklingsforløb hos os.

Derudover samarbejder vi med en certificeret stress- og neurocoach med speciale i stresshåndtering og stressforebyggelse samt en dedikeret sundhedscoach, som har fokus på at koble den mentale og fysiske sundhed sammen.

Individuel coaching

Coaching er et effektivt redskab til dig, der ønsker faglig og personlig udvikling, og arbejde fokuseret med en udfordring, udvikling og mål.

Måske du går og tumler med en masse tanker omkring dit arbejde eller privatliv. Måske du mærker mistrivsel, utilfredshed eller frygt for noget. Eller måske du har oplevet, at du ikke helt kommer i mål med de ting, du beslutter dig for. Som coach møder vi dig altid lige dér, hvor du er. Vi ved, at du selv rummer alle nødvendige ressourcer for at skabe de resultater og det liv, som du ønsker dig.

Vi tilbyder 1:1 coachingsamtaler både fysisk og digitalt i det tidsrum, der passer ind i din hverdag.

Teamudvikling og -opbygning

Når samarbejdet i en virksomhed, en afdeling eller i et team er velfungerende, er udbyttet både trivsel, glæde og levering af resultater, der kan ses direkte på bundlinjen. Men når vi taler om afdelinger og teams, taler vi også om mennesker med forskellige kompetencer, både i tanker, handlinger og socialt engagement.

Vi er certificerede instruktører i anerkendte værktøjer til teamudvikling og medarbejderudvikling, og vi hjælper jer bl.a. med at skabe:

  • Større selvindsigt hos medarbejderne.
  • Øget arbejdsglæde, forståelse og respekt i teamet.
  • Bedre opgaveløsning og -fordeling.
  • Fokus på teamets udviklingspotentiale.
  • Bedre udvælgelse af nye medarbejdere til teamet.

Vi giver jer forståelse for hver enkelt medarbejder og for teamet som helhed.

Vi laver individuelle analyser og en samlet teamanalyse, som præsenteres på en workshop hos jer. Vi sætter jer ind i den nye viden, og støtter jer i at bruge de nye erfaringer i hverdagen for at skabe større trivsel, glæde og levering af ønskede resultater.

Stresscoaching

Vores certificerede ICI Coach, Stresscoach, Neurocoach og mentaltræner har speciale i stresshåndtering. Coaching kombineres med mentaltræning for at forebygge og afhjælpe stress. Målet er at forebygge, at hjernen ikke kommer i en stresstilstand, få overskuddet, harmonien og balancen tilbage, med fokus på egne værdier.

Sundhedscoaching

Sundhedscoaching kan anvendes som en del af et medarbejderudviklingsforløb eller som et selvstændigt forløb for dig, som gerne vil forbedre både dit fysiske og psykiske velvære. Vores certificerede sundhedscoach har fokus på kostsammensætning og livsstilsvejledning for at optimere din trivsel og performance, både i dit job og privatliv.

 

 

Hvad kan et udviklingsforløb gøre for jer?

En medarbejders adfærd og trivsel er vigtigere end jeres strategi og forretningsplan. Lad os fortælle dig hvorfor.

Ring til os på +45 25 10 90 75  eller send os en besked ...

Navn mangler
Email mangler
Besked mangler
Du skal acceptere vores samtykkeerklæring.

menneskekender

Thrane.nu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.